Nina Këruti


Ened Mato


Erjola Foto


PASS është historia e kujtdo aktivisti që ka për zemër të përmirësojë komunitetin dhe mjedisin ku jeton. PASS filloi me entuziazmin dhe pasionin e studentëve të Punës Sociale 2002, vazhdoi me idetë dhe aksionet për të ndryshuar çka nuk shkonte në komunitetin tonë dhe sot mbart të ardhmen e një brezi energjik që beson te ndryshimi.....
më shumë rreth nesh

School of Social Work
Tirana, Albania
Rruga Dora D'istria

e-mail: info@pass-al.org
phone: 044 50 25 74